De brochure ‘De Kweekvijver van AAL’ staat vol slimme ICT-oplossingen ontwikkeld met en voor ouderen, inzichten in de meerwaarde ervan voor onze maatschappij en ervaringsverhalen.

Wilt u een exemplaar bestellen?

In het Europese stimuleringsprogramma Active and Assisted Living (AAL) werken talloze mensen, bedrijven en organisaties aan ICT-oplossingen die ouderen ondersteunen om zo lang mogelijk actief te zijn, sociaal verbonden te blijven en zelfstandig te wonen. Met de brochure ‘De kweekvijver van AAL’ laat ZonMw zien wat het Europese programma tot nu voor Nederland heeft opgeleverd.

Betrokkenen aan het woord

Vooral de betrokkenen zelf komen in de brochure aan het woord. Van ouderen die meedenken over nieuwe ICT-oplossingen tot bedrijven die concrete producten en diensten op de markt brengen. Hun verhalen geven een inspirerend doorkijkje naar de toekomstige leefwereld van ouderen.

Downloaden

Stuur dan een e-mail met de titel van de publicatie en uw naam- en adresgegevens aan:

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Gerelateerde programma's

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website