Sinds de start van het leernetwerk hebben er drie bijeenkomsten plaatsgevonden: een informatiebijeenkomst en twee leernetwerk-bijeenkomsten. Benieuwd naar de impressies van die dagen?

1ste bijeenkomst leernetwerk KOOZ: naar huis met een hoofd vol ideëen

Deelnemers van de eerste bijeenkomst van het Leernetwerk onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap waren het eens: deze bijeenkomsten worden onmisbaar. Deelnemers maakten kennis met elkaar en gingen in kleine groepen aan de slag.

Lees het verslag van 30 september 2021

2de bijeenkomst leernetwerk KOOZ: vinden, binden, raken en belonen

Tijdens de tweede bijeenkomst van het Leernetwerk onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap werden tips gedeeld over hoe je de doelgroep betrekt in je project.

Lees het verslag van 10 februari 2022

3de bijeenkomst leernetwerk KOOZ: actie-onderzoek & stakeholdermanagement

'Goed luisteren naar je stakeholders, Connect, Think, Act en Belangrijk dat je participanten "mede-onderzoekers" noemt', zijn opgedane inzichten die na afloop van de bijeenkomst van het Leernetwerk KOOZ werden gedeeld.

Lees het verslag van 21 juni 2022

4de leernetwerkbijeenkomst KOOZ: een jaar onderweg!

Onderzoekers leren elkaar steeds beter kennen en er ontstaan verbindingen tussen de verschillende projecten, maar het leernetwerk verbindt ook relevante partijen in het veld. Dat bleek op de 4e leernetwerkbijeenkomst.

Bekijk de visuele weergave van deze leernetwerkbijeenkomst

5e leernetwerkbijeenkomst KOOZ: Meer impact door verbinding

Verbinding was het thema van de vijfde bijeenkomst. “Door samen te werken en van elkaar te leren kunnen we meer bereiken, tijdens maar ook straks na onze projecten,” zei Krista Okma, voorzitter van het leernetwerk.

Lees het verslag van 7 februari 2023

Meer informatie

Colofon

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheids-onderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website