Op donderdag 5 maart 2020 vond de vijfde editie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag plaats. Jaarlijks organiseren ZonMw en Health~Holland samen dit evenement om publieke en private partijen samen te brengen en zo innovatie door co-creatie te stimuleren.

Succesvolle 5e editie

De eerste lustrumeditie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag was met 300 deelnemers ook dit jaar weer een succes te noemen. Onderzoekers, ondernemers, kennisinstellingen en patiënt(vertegenwoordigers) kwamen samen in de Utrechtse Jaarbeurs om de mogelijkheden rondom publiek-private samenwerking te leren kennen.

Een inspirerende plenaire opening werd verzorgd door voormalig volleyballer en Olympiër Bas van de Goor. Daarop volgde vier parallelle sessies georganiseerd door Health~Holland. Na een korte pauze gingen de deelnemers uiteen naar een tweede sessieronde met nog eens vier parallelle workshops, georganiseerd door ZonMw. De middag werd afgesloten met een ‘gezonde borrel’, die alle bezoekers gelegenheid gaf tot napraten en netwerken.

Wilt u meer informatie over de afzonderlijke programma onderdelen of de presentaties van deze LSH PPS dag bekijken? Klik dan onderaan deze pagina door naar de diverse programmaonderdelen.

Programma onderdelen

Lees meer over het inspirerende verhaal van olympisch volleyballer Bas van de Goor tijdens de plenaire opening van de LSH PPS dag.

Naar de presentatie van Bas van de Goor

Lees meer over de plenaire afsluiting waarin een overzicht gegeven werd van de openstaande subsidies en de ontwikkelingen binnen de NWO-KIC.

Lees meer over

Lees meer over de vier parallelle workshops tijdens de eerste sessieronde (13:30-14:35 uur). Hier vindt u ook de presentaties die zijn gegeven tijdens de workshops.

Naar de workshops tijdens sessieronde 1

Lees meer over de vier parallelle workshops tijdens de tweede sessieronde (15:15-17:00 uur). Hier vindt u ook de presentaties die zijn gegeven tijdens de workshops.

Naar de workshops tijdens sessieronde 2

In samenwerking met:

De editie van 2021

Voor 2021 staat de zesde editie van de Life Sciences & Health publiek-private samenwerking in onze planning. Noteer daarom alvast dinsdagmiddag 9 maart 2021 in uw agenda voor de eerstvolgende LSH PPS dag. Meer informatie over deze dag volgt. We hopen u daar weer te verwelkomen!

Impressie van de 5e LSH PPS dag

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website