Citizen Science, wat is dat nou eigenlijk? Speciaal voor mensen die betrokken (willen) zijn bij onderzoek en innovatie vóór en dóór burgers.

Sabine Wildevuur (Universiteit Twente), Wim Tilburgs (Je Leefstijl Als Medicijn), Pepijn van Empelen (TNO) en Sridhar Kumaraswamy (Ancora Health) gingen hierover tijdens de LSH PPS dag met elkaar in gesprek.

“Citizen science”: burgers nemen het initiatief!

Citizen Science, wat is dat nou eigenlijk? Tijdens deze deelsessie, verzorgd door ZonMw en Health~Holland, krijgt u daarop het antwoord. Krijg informatie over hoe jij kan bijdragen aan de transitie naar zelf- en samenmanagement van gezondheid, en het ‘meedoen’ en ‘ertoe doen’ in de samenleving, aan de hand van een voorbeeld-casus.

Leer daarnaast meer over de subsidie-oproep, Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ). Ben jij betrokken bij onderzoek en innovatie vóór en dóór burgers, of wil je dat zijn?

Meer informatie

Over de LSH PPS dag

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website