Op 9 maart 2017 organiseerde de Academische Werkplaats Jeugd in Twente een symposium met als thema ‘Kwetsbare kinderen; samen sterk in onderzoek en praktijk’. Deze brochure doet verslag van het symposium en geeft veel achtergrondinformatie die relevant is voor de transformatie van de jeugdsector.

Gemeenten, professionals en instellingen staan samen met jongeren en opvoeders voor de opgave een cultuuromslag te realiseren binnen het jeugdveld. Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd (AWTJ’s) vormen een partner waar gemeenten terecht kunnen voor ondersteuning van hun jeugdbeleid. Zo ook de Academische Werkplaats Jeugd Twente die in de regio 14 gemeenten ondersteunt. Er zijn in totaal 12 Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd geïnitieerd en gefinancierd door het ZonMw-programma AWTJ.

Downloaden

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Gerelateerde programma's

Gerelateerde publicaties

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website