Lucien Engelen heeft tijdens de opening van de Life Sciences & health publiek-private samenwerking dag 2019 een verhaal gehouden over patiëntbetrokkenheid.

Lucien Engelen

Lucien Engelen is CEO van Transform.health wat ondernemingen, overheidsinstellingen, instituties en industrie ondersteunt met de huidige (digitale) transformatie. Daarnaast is Lucien Edge Fellow voor Deloitte Center. Hij geeft hier leiding in Global Strategy in digitale gezondheid en pioniert voor de noodzaak om het operationale model en de H-UX (Healthcare User-Experience) te veranderen.

Ook heeft hij vele jaren ervaring binnen de gezonheidszorg innovatie. Hij was 11 jaar adviseur voor het bestuur van het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen en directeur van het door hem opgerichte REshape Center for Health(care) Innovation bij het Radboudumc.

Presentatie

Tijdens zijn presentatie heeft Lucien het vooral over de rol van de patiƫnt gehad bij medisch onderzoek. Benieuwd naar zijn presentatie? Deze vindt u hier.

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website