Bas van de Goor heeft tijdens de opening van de Life Sciences & health publiek-private samenwerking dag 2020 een inspirerend verhaal gehouden over mensen in beweging krijgen.

Meer informatie

Bas van de Goor

Tijdens de plenaire opening van de jubileumeditie hield voormalig volleyballer Bas van de Goor een inspirerend verhaal over zijn carrière.

Hij was onderdeel van de Olympisch ploeg die goud won op de Olympische Spelen in Atlanta in 1996. Na het volleyballen richtte Bas de Bas van de Goor Foundation op, waar sporten en diabetes centraal staan.

In zijn presentatie belichtte hij hoe belangrijk samenwerking en rollen verdelen is in volleybal. Daarnaast vertelde Bas gepassioneerd over mensen in beweging krijgen via de Nationale Diabetes Challenge, waarvoor hij zich via zijn stichting inzet.

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website