Hoe kunnen we gezamenlijk naar een toekomstbeeld toewerken? Hiervoor is het allereerst belangrijk om een beeld te hebben van deze gewenste toekomst.

Bart Ahsmann, directeur CLICKNL, Hans Rietman, hoogleraar aan de Universiteit Twente en Anja van der Aa, directeur GezondNL gingen tijdens de LSH PPS dag met elkaar in gesprek.

Het missiegedreven innovatiebeleid, kennis, onderzoek en innovatie

Een eerste rondetafelgesprek had creativiteit en innovatie door samenwerking als thema. Er werd gesproken over de inzet van creatieve professionals binnen de samenwerking, door bijvoorbeeld eens uit het oogpunt van de patiënt naar mantelzorg te kijken.

Verder ging het over Missie II en de bemensbaarheid van de zorg, de vlucht van technologie en het blijvende belang van persoonlijk contact. Ook gaven de sprekers hun kijk op slim samenwerken voor een beter perspectief voor de patiënt.

Meer informatie

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Over de LSH PPS dag

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website