De zevende Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking dag (LSH PPS dag) vond op 22 maart 2022 'live' plaats. Het door ZonMw en Health~Holland georganiseerde evenement in de Jaarbeurs in Utrecht had als thema Transitie in gezondheid en zorg.

De LSH PPS dag 2022 stond geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wereldwijd staan we voor grote maatschappelijke uitdagingen rondom de transitie in gezondheid en zorg. Deze uitdagingen kunnen wij alleen aangaan door krachten te bundelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De LSH PPS dag is jaarlijks dé ideale mogelijkheid om elkaar hiervoor op te zoeken.

Programma onderdelen

Na welkomswoorden door Merik Seven en Nico van Meeteren verzorgde Lea Bouwmeester, deskundige op het gebied van digitale zorg, de plenaire opening.

Lees meer over de plenaire opening

Lees meer over de vier parallelle kenissessies tijdens de eerste sessieronde (13:35-14:20 uur).

Naar de workshops tijdens sessieronde 1

Lees meer over de vier parallelle interactieve sessies tijdens de tweede sessieronde (15:00-16:15 uur).

Naar de workshops tijdens sessieronde 2

Bekijk het overzicht van openstaande subsidies tijdens de subsidie-estafette en de plenaire afsluiting.

Lees meer over de subsidie-estafette

Impressie van de LSH PPS dag van 2022

In samenwerking met:

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Meer informatie

Terugblik vorige edities

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website