In deze publicatie vindt u de presentatie's (PDF) en video's van de informatiebijeenkomst van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd voor subsidieronde 4a.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze presentaties? Wij helpen u graag verder! Mail naar amd@zonmw.nl of bel naar +31 70 349 52 45. 

Welkom! 

Tijdens de informatiebijeenkomst voor subsidieronde 4a van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd vertelt programmamanager Judith van Kerkhof u alles over de subsidieoproep. Waarom is er gekozen voor een subsidieoproep onder voorbehoud en wat kunt u verwachten bij het indienen van een subsidieaanvraag? 

MDT concept ontwerpschets - Joep Kuijper

Ontwerper Joep Kuijper (ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) neemt u mee door de concept ontwerpschets van de maatschappelijke diensttijd. Hij vertelt in zijn presentatie over de schets: hoe ziet die er nu uit, waar moet u rekening mee houden in uw subsidieaanvraag en hoe is deze ontwerpschets tot stand gekomen? 

Begeleidend onderzoek - Nilco van der Steege

Onderzoeker Nilco van der Steege is betrokken geweest bij het begeleidend onderzoek naar de maatschappelijke diensttijd. Hij vertelt in zijn presentatie meer over de bevindingen uit het onderzoek en geeft u daarmee handige tips over hoe u uw project kunt invullen.  

Subsidieronde 4a - Judith van Kerkhof

Programmamanager Judith van Kerkhof vertelt u meer over subsidieronde 4a. Wat kunt u verwachten, wat is er belangrijk in deze subisidieoproep en wanneer zijn precies de deadlines? 

 

Wilt u meer weten? Vergeet dan niet de subsidieoproep door te lezen. Ook kunt u in deze publicatie handige tips vinden voor het indienen van uw subsidieaanvraag. 

Downloads

Download de presentatie van Judith van Kerkhof 
Download de presentatie van Joep Kuijper en Nilco van der Steege

Video's Fixvision. 

Belangrijke links

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website