Hoe weet je wat wel en wat níet werkt in de zorg voor jeugd? Hoe verander je iets wat je al jaren op een bepaalde manier doet?

We gingen op zoek naar de antwoorden op dit soort vragen. In boekjes bijvoorbeeld. In projectbeschrijvingen. Op websites. Maar nog veel interessanter: we vroegen het de mensen in het veld die zelf bezig zijn om de zorg voor jeugd te verbeteren. Wat zijn hun belevenissen en avonturen? 

Voorkant publicatie WWDD

Het resultaat van dit alles is dit ongewone inspiratieboek. Vol prikkelende tips, verrassende invallen én inspirerende verhalen uit de praktijk!

Als ZonMw willen we het veld prikkelen én op weg helpen om die resultaten te gebruiken. Weten wat werkt, doen wat werkt – daar gaat het immers om in de zorg voor jeugd. Dit boek vormt daarin een schakel. Weten wat ZonMw nog meer doet op het gebied van jeugd? Ga naar www.zonmw.nl/jeugd

Download

Wilt u een exemplaar bestellen?

Stuur dan een e-mail met de titel van de publicatie en uw naam- en adresgegevens aan:

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Relevante programma's

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website