Aan de slag met toepasbare kennis, methodieken en instrumenten in de jeugdhulp!

In samenwerkingsverbanden tussen onderzoekers, jeugdhulporganisaties, gemeenten en opleidingen is de afgelopen jaren veel kennis ontwikkeld die aansluit bij vragen uit de jeugdhulp zelf. Het digitale magazine 'Met elkaar verbonden - De succesformule van de academische werkplaatsen jeugd' zet de opbrengsten van het ZonMw-programma Academische Werkplaatsen Jeugd in de etalage. Projectleiders en stakeholders vertellen zelf over hun ervaringen.

In het magazine leest u meer over resultaten van de volgende academische werkplaatsen:


De 6 werkplaatsen hebben 31 onderzoeksprojecten afgerond en 15 methodieken ontwikkeld op de volgende thema's: Kindermishandeling, Cliëntgericht werken, Sturen op kwaliteit, Forensische zorg, Jeugdgezondheidszorg, Angst en depressie, Beter samenwerken.

Benieuwd hoe ú dit in de praktijk kunt gebruiken om de hulp voor ouders en kinderen te verbeteren? Lees het in het digitale magazine!

Lees het magazine 'Met elkaar verbonden - De succesformule van de academische werkplaatsen jeugd'

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Gerelateerde programma

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website