Om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken, is de regeling Creatieve oplossingen aanpak coronavirus (COVID-19) gestart. Op deze pagina staan de projecten die uit die regeling voorkomen.

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van doelmatigheidsonderzoek.

Creatieve oplossingen doelmatigheidsonderzoek

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van fundamenteel onderzoek.

Creatieve oplossingen fundamenteel onderzoek

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van geestelijke gezondheid.

Creatieve oplossingen geestelijke gezondheid

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van de ondersteuning en zorg voor mensen met een beperking of een chronische ziekte.

Creatieve oplossingen voor mensen met een beperking

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van jeugd.

Creatieve oplossingen jeugd

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van kwaliteit van zorg.

Creatieve oplossingen kwaliteit van zorg

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van life sciences & health

Creatieve oplossingen Life Sciences & Health

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van ouderenzorg.

Creatieve oplossingen ouderenzorg

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van palliatieve zorg.

Creatieve oplossingen palliatieve zorg

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van preventie.

Creatieve oplossingen preventie

Creatieve oplossingen om de negatieve gevolgen van het coronavirus (COVID-19) te beperken op het gebied van sport en bewegen.

Creatieve oplossingen sport en bewegen

Creatieve oplossingen per thema in beeld

Kleine oplossing, grote impact op...

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website