Sinds eind jaren 90 werkt de jeugdgezondheidszorg (JGZ) systematisch aan een verdere professionalisering door het ontwikkelen van richtlijnen. Deze publicatie biedt een terugblik op het ZonMw-programma Richtlijnen Jeugdgezondheid 2007-2012.

De lessen daaruit hebben inmiddels een plek gekregen in het vervolgprogramma Richtlijnen Jeugdgezondheidszorg 2013-2018.

In deze publicatie komen veel bevlogen professionals en wetenschappers aan het woord. Hun enthousiaste bijdragen laten zien dat het ontwikkelen van een goede richtlijn past bij een gezamenlijk streven naar professionele, verantwoorde hulp aan kinderen, jongeren en hun opvoeders. Wij hopen dat deze publicatie iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van richtlijnen zal inspireren om daaraan te blijven werken.

Weten wat ZonMw nog meer doet op het gebied van jeugd? Ga naar www.zonmw.nl/jeugd

Downloaden

Wilt u een exemplaar bestellen?

Stuur dan een e-mail met de titel van de publicatie en uw naam- en adresgegevens aan:

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis - om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Gerelateerde programma's

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website