Het programma Vakkundig aan het werk van ZonMw stimuleert de beweging in de sector werk en inkomen om meer methodisch te werken binnen, of vanuit een evidence-based practice.

Overal in het land zijn gemeenten bezig met initiatieven om mensen beter aan het werk te helpen. In deze videoserie zoomen we in op praktijkvoorbeelden voor het verbeteren van de dienstverlening op het terrein van Werk en Inkomen.
We gaan op bezoek bij de gemeenten Amersfoort, Rivierenland en Houten en laten je zien hoe zij mensen ‘vakkundiger’ aan het werk helpen!

Mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt zo volwaardig mogelijk laten deelnemen aan de maatschappij, dat is het doel van ‘Coachen op de werkplek’ van Amfors. Wat is hiervoor nodig?

Bekijk de video

Het Keuzehulp instrumentarium van Werkzaak Rivierenland ondersteunt de uitvoerende professional bij het kiezen van het passende instrument. Hoe helpt de keuzehulp hierbij?

Bekijk de video

'Op koers' in Houten werkt aan een integrale werkwijze waarbij verschillende partijen meer samenwerken om mensen met multi-problematiek beter te kunnen helpen op het gebied van welzijn, zorg, inkomen én werk.

Bekijk de video

Benieuwd naar meer praktijkvoorbeelden? Kom naar de conferentie Werk, inkomen en gezondheid op dinsdag 27 september in Utrecht. Kijk voor meer informatie op de conferentiewebsite.

Meer weten?

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website