In februari 2019 startte een tweede groep fellows met de 2-jarige verpleegkundig leiderschapstraining Leadership Mentoring in Nursing Research (LMNR) 2.0. In een blog- en vlogreeks vertellen de fellows over hun ervaringen. Binnenkort publiceren wij hier een blog of vlog van Rose Collard.

Mijn verpleegkundig onderzoekshart klopt voor...

Tijdens de slotbijeenkomst van het verpleegkundig leiderschapsprogramma LMNR 2.0 vertelden de deelnemers kort en krachtig aan welk onderwerp zij werken. Ofwel, waarvan hun verpleegkundig onderzoekshart sneller gaat kloppen.

Over Rose Collard

Rose Collard is verpleegkundig specialist en senior-onderzoeker op de afdeling Psychiatrie van het Radboudumc.

Projecten:

Publicaties
Bekijk de publicaties van Rose Collard op publon.

Contact
Heb je een vraag aan Rose? Neem dan contact op via rose.collard@radboudumc.nl of
+31 (0)6 11 05 33 16.

Portretfoto Rose Collard

Verpleegkundig leiderschapsprogramma LMNR 2.0

In februari 2019 startte de 2e groep fellows met het 2-jarig verpleegkundig leiderschapsprogramma Leadership Mentoring in Nursing Research (LMNR 2.0): een leiderschapstraining gericht op gepromoveerde verpleegkundigen en postdocs die werkzaam zijn als onderzoekers. Op 26 februari 2021 vond de slotbijeenkomst Connecting the dots: notes on nursing #2030 plaats.

De ontwikkeling en uitvoering van de leiderschapstraining LMNR 1.0 werd gefinancierd vanuit het inmiddels afgeronde ZonMw-programma Tussen Weten en Doen II. De uitvoering van LMNR 2.0 is ook gefinancierd vanuit het programma Tussen Weten en Doen II, maar wordt vervolgd in het programma Verpleging en Verzorging. In 2023 start LMNR 3.0 (met financiering vanuit het programma Verpleging en Verzorging).

Redactie Rose Collard, eindredactie ZonMw

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website