Covid-19 oftewel het coronavirus beheerst momenteel ieders leven. We zouden bijna 'vergeten' dat vanuit het programma Voor elkaar! veel projecten lopen of zouden starten. Lucinda van Ewijk en Claudia Hoezee belden met een aantal projectleiders om te vragen hoe het nu met hen en hun project gaat.

Joke Veltman geeft muzikale trainingen aan mensen die vanwege een gehoorprobleem een cochleair implantaat hebben. Live contact is daarom ook heel belangrijk. "Wij willen mensen weer laten genieten van muziek".

Lees het verhaal van Joke

Ariënne Wunderink is participatieprojectleider van het project ‘Dit ben ik!’. Welke gevolgen heeft de coronacrisis voor haar en de mensen die ze wil bereiken? "Voor jongeren in de jeugdzorg is het best pittig."

Lees het verhaal van Ariënne

Menno Oosterhoff is (kinder en jeugd-) psychiater en heeft een dwangstoornis. Daarnaast is hij initiatiefnemer van het project OCD-net van Voor elkaar! Hoe vergaat het hem en zijn project? "Ik ben patiënt én behandelaar."

Lees het verhaal van Menno

Silvia van Breukelen is betrokken bij 4 Voor elkaar!-projecten. Hoe houdt ze die projecten nog draaiende in tijden van corona? "We leggen de nadruk op activiteiten die nog wél kunnen."

Lees het verhaal van Silvia

Pepi Wadman is projectleider van het project ‘lk bin der klear foar'. Zij vertelt over waar het project nu staat en of ze nog verder kunnen in deze tijd. "Vooral nu zijn burgercompetenties meer dan ooit nodig."

Lees het verhaal van Pepi

Nynke Wilbrink is betrokken bij het project ‘Integrale belangenbehartiging op provinciaal niveau’. Welke gevolgen heeft de coronacrisis voor haar en haar project? "We hebben de startblokken wat verder op de route gezet."

Lees het verhaal van Nynke

Jeroen Veltheer is coördinator van het project 'De VN-ambassadeurs versterken elkaar'. Hoe verbind je een paar honderd ambassadeurs met elkaar als geplande bijeenkomsten niet door kunnen gaan?

Lees het verhaal van Jeroen
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website