Maandag 26 november vond de informatiebijeenkomst 'Wie gaat dat betalen?' plaats. Tijdens deze druk bezochte bijeenkomst in het Figi Hotel Zeist werden ondernemers geïnformeerd over de financierings- en opschaalmogelijkheden van hun medisch technologische innovatie.

Hieronder leest u het verslag van de informatiebijeenkomst 'Wie gaat dat betalen?'. U kunt doorklikken op de verschillende onderwerpen om meer te lezen over de twee workshoprondes of voor interviews met sprekers. Ook vindt u in dit verslag alle presentaties terug. Ga hiervoor naar de diverse verslagen van de verschillende workshoprondes.

Lees meer over de bijeenkomst

Welke innovatieroute past het beste bij uw innovatie? Waar moet u aan denken en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Lees het in de verslagen van de vier verschillende innovatieroutes. Onderaan elk verslag vindt u de presentaties van de sessies.

Lees meer over de innovatieroutes

Ondernemen in het buitenland, waar moet u rekening mee houden? Welke gebruiken zijn belangrijk en wat zijn de mogelijkheden voor een ondernemer zoals u? Lees het in de verslagen van de vier landenworkshops en de presentaties.

Lees meer over de landenworkshops

‘We hebben qua financiering heel veel te danken aan de overheid, qua subsidies. Maar we hebben ook heel veel last gehad van de overheid’ - Bas van Nispen (Ksyos). Benieuwd naar de ervaringen van Ksyos met de overheidsroute?

Lees het hele interview

Waarom moet een ondernemer nou juist naar een zorgverzekeraar stappen? Rob Dokter (VGZ) vertelt u alles over de mogelijkheden van de zorgverzekeraarsroute. Bent u geïnteresseerd?

Lees het hele interview

Leontine Schijf (IA Parijs) is enthousiast over de kansen op de Franse markt. Maar hoe krijgt u voet aan de grond in dit land? Lees hoe Leontine u als ondernemer verder kan helpen met uw innovatie in Frankrijk.

Lees het hele interview

Powered by:

In samenwerking met:

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie

Vooruitgang vraagt om onderzoek en ontwikkeling. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.

ZonMw heeft als hoofdopdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.

Voor meer informatie over het programma MKB in Europa kunt u contact opnemen met de programmasecretaris Simone de Graaf.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: Onderkant website